Επικοινωνήστε μαζί μας : 211 800.20.22


Τοποθεσίες Γηπέδων


Θέλεις να παίξεις Beach Tennis; Που θα μπορέσεις να πας και πως πρέπει να το κανονίσεις για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς αυτό το διασκεδαστικό άθλημα; Παρακάτω θα βρείς μια λίστα απο μέρη που υπάρχουν για να μπορέσεις με φίλους σου ή με άτομα που θα βρείς εκεί να παίξεις και να γνωρίσεις νέες παρέες και κόσμο όπως επίσης και να κάνεις μαθήματα και προπονήσεις για να γίνεις καλύτερος.

 

  1. ΕΝΟΑ - Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών www.enoa.gr

Στον δρόμο για το ακρωτήρι μετά τον Άγιο Κοσμά και απέναντι απο το αεροδρόμιο θα βρείτε τον ΕΝΟΑ, μέσα στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν 3 γήπεδα που μπορείτε να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα με τη δική σας παρέα ή με άλλους αθλητές που θα βρείτε εκεί καθημερινά συνήθως απο τις 11:00 το πρωί εώς τη δύση του ηλίου. Για να κανονίσετε κάποιο ραντεβού ή να κλείσετε κάποιο γήπεδο θα πρέπει να μιλήσετε με τον Ιωάννη Δημόπουλο στο 6974196667.

Στο συγκεκριμένο χώρο γίνονται και μαθήματα σε τμήματα και ιδιαίτερα σε αρχάριους, προχωρημένους αλλά και σε παιδιά

 

                              

 

                              

 

                             

2. Beach Tennis Παλλήνη - The Wall

Ο Γιώργος Καραβασίλης ένας απο τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα σε δύο απο τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα με χαλαζιακή άμμο σας υποδέχονται στον πολυχώρο The Wall στην Παλλήνη. Μπορείτε να παίξετε beach tennis με την παρέα σας ή να κάνετε και μαθήματα σε γκρουπάκια που ήδη υπάρχουν ή να δημιουργήσετε ένα νέο μαζί με τους φίλους σας. Στον χώρο διοργανώνονται και τουρνουά και μπορείτε να νοικιάσετε το γήπεδο κατόπιν συνεννόησης για να μπορέσετε να παίξετε με τους φίλους σας. Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα αλλά και ξένοιαστο παιχνίδι επικοινωνήστε με τον προπονητή Γιώργο Καραβασίλη στο 6971767503.