Επικοινωνήστε μαζί μας : 211 800.20.22


Ποιοί είμαστε


Μετά απο τόσα χρόνια παρουσίας δυστυχώς παρατηρούμε οτι το beach tennis στην Ελλάδα δεν έχει αποκτήσει το κοινό που του αξίζει καθώς σαν άθλημα θεωρούμε οτι είναι απίστευτα ελκυστικό και διασκεδαστικό όπως και παρεΐστικο καθώς παίζεται εύκολα και γρήγορα απο τέσσερις παίκτες. Η ρακέτα παραλίας αποκτά όλο και περισσότερο κόσμο και κοινό που δεν γνωρίζει οτι υπάρχει ένα άθλημα το οποίο είναι ομαδικό και σίγουρα έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα απο απλές ανταλλαγές καρφιών με ένα μπαλάκι. Ρωτήστε, δοκιμάστε και φέρτε και τους φίλους σας για να παίξετε μοναδικούς διασκεδαστικούς αγώνες beach tennis.

Επίσης διαπιστώσαμε και αρκετά μεγάλο κενό στην ελληνική αγορά για είδη beach tennis και αξεσουάρ όπως και μικρή γκάμα απο προϊόντα και εταιρίες που εξειδικεύονται στα είδη beach tennis.

Εμείς μια παρέα απο ερασιτέχνες παίκτες που ευχαριστιούνται το άθλημα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ενα πρωτότυπο χώρο στο διαδίκτυο που θα έχει εκτός απο προϊόντα, άρθρα για το beach tennis, πληροφορίες για το άθλημα beach tennis όπως ιστορικά στοιχεία ή μέρη που μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας αυτό άθλημα αλλά και στη συνέχεια αθλητικά άρθρα , ιστορικά στοιχεία, προφίλ παικτών και ότι άλλο εσείς μπορείτε να μας ζητήσετε και εμείς να υλοποιήσουμε.

Για οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε, για προτάσεις, ιδέες και πληροφορίες για το beach tennis στην Ελλάδα μπορείτε να μας στείλετε ένα email σας στο info@beactennis.gr